Love for Reggae Music

Love for Reggae Music

Onze liefde voor Reggae is ontstaan uit het opgroeien met Reggae music. Sinds dat we kinderen waren kregen we reggae mee in onze opvoeding. Voornamelijk in het weekend hoorde je, Bob Marley & the Wailers voorbij komen, maar ook Peter Tosh, Gregory Isaacs, Black Uhuru, Glen Washington, Steel Pulse, Freddie McGregor, Burning Spear en nog veel meer. 



Reggae is veel meer dan een 'J' roken en naar muziek luisteren. Het is meer dan Bob Marley, hoe groot hij ook was, het is groter dan Jamaica, ondanks dat het daar ontstaan en ontwikkeld is. Reggae music is muziek voor de people. Het is voor iedereen. Het verbind mensen, het laat mensen nadenken, het laat je goed voelen, het laat je lachen en het laat je vooral dansen en zo kunnen we nog dagen door gaan.

Reggae music is ook eenheid, gelijke rechten en gerechtigheid, liefde, kracht, maar het zegt ook, dat je ergens voor moet staan, vecht voor je vrijheid, vecht voor wat juist is en voor je rechten en behandel elkaar goed, zoals jezelf ook behandeld wilt worden.


Bezoek maar een keer een reggae festival en ervaar zelf hoe de vibe is. Wij zelf bezoeken al decennia lang reggae events en willen hiermee dus ook onze liefde tonen en teruggeven aan de reggaecultuur en mensen. 


Voor Good Vibes volg Reggaeband: Dei.3avu
http://www.youtube.com/@dei.3avu254
instagram.com/dei.3avu
facebook.com/dei.3avu

 

Back to blog